Exclusive Networks distributeur van ForeScout

Exclusive Networks is distributeur van ForeScout geworden. ForeScout biedt een agentless beveiligingsoplossing om traditionele en Internet of Things (IoT) apparaten te zien en te beheren direct nadat deze verbonden zijn met het netwerk.

Dankzij realtime inzicht en controle wordt het netwerk afgeschermd tegen mogelijke cyberbedreigingen en malware. ForeScout verifieert apparaten, besturingssystemen, gebruikers en applicaties, ongeacht of ze worden beheerd of niet, ook als het een BYOD-device of IoT apparaat betreft.

ForeScout identificeert, analyseert en verzamelt informatie over elk apparaat dat een IP-adres gebruikt en realiseert vervolgens automatisch een veilige netwerktoegang. ForeScout’s oplossing is geïntegreerd met verschillende complementaire security producten om organisaties een snellere incident response te bieden, operationele processen te automatiseren en verzuiling tegen te gaan. Zo worden reeds gedane investeringen geoptimaliseerd.
ForeScout is:
– Agentless, er zijn geen endpoint-agents nodig om uw IoT-apparaten, besturingssystemen, Operartional Technology OT-systemen en virtuele instances te bekijken of te beheren.
– Continu, ga van point-in-time naar realtime. Het gedrag van apparaten op het netwerk en hun compliance status kan voortdurend worden gemonitord, terwijl de apparaten op het netwerk komen en gaan.
– Heterogeen, zonder geforceerde netwerkupgrades of een vendor lock-in. De bestaande netwerkinfrastructuur en beveiligingsoplossingen van derden kunnen gewoon in gebruik blijven, met of zonder 802.1X-authenticatie.

Meer informatie: www.exclusive-networks.nl