Carbon Black scoort als enige 100 procent Prevention Score in NSS Labs’ Advanced Endpoint Protection Test

Carbon Black, leverancier van next-generation endpoint security, heeft een 100 procent score op detectie en afstoppen van aanvallen behaald in de NSS Lab Advanced Endpoint Protection (AEP) Test, en verwierf daarmee het predicaat ‘recommended for security effectiveness’. Carbon Black was de enige vendor met deze score.

NSS Lab liet de zwaarste test voor Advanced Endpoint Protection uit de industrie los op producten van 13 verschillende vendoren, waarbij ze moesten reageren op een veelheid aan aanvalsvectoren die werden losgelaten op een hoog-dynamische enterprise class endpoint omgeving. Daarbovenop werden de endpoint producten onderzocht op hun weerstand tegen diverse ontwijkingstactieken en false-positive detecties.

Door alle aanvallen uit de NSS Lab test te stoppen toonde Cb Protection aan dat het klanten miljoenen euro’s kan besparen op hack-gerelateerde kosten. Die zijn volgens de in 2016 uitgebrachte studie van Ponemon, ‘Cost of a Data Breach Study’, gemiddeld 3,5 miljoen euro bij een geslaagde inbraak.

“Bedrijfskritische systemen, zoals datacenters en andere functiegerichte devices zijn de meest gehackte bedrijfsmiddelen en die vragen om de allerzwaarste beveiliging,” aldus Michael Viscuso, cto en mede-oprichter van Carbon Black. “Traditionele verdedigingsmechanismen, zoals legacy antivirus zijn niet in staat om geavanceerde aanvallen te pareren. De NSS Labs AEP vergelijkingstest bewijst dat Cb Protection de sterkste vorm van lock-down security biedt.”

Meer informatie: www.carbonblack.com