Carbon Black Beyond AV Tour doet ook Nederland aan

Securityspecialist Carbon Black organiseert de komende maand een Europese tour, waarbij op 29 maart ook Nederland wordt aangedaan. Het event vindt plaats in Media Plaza van Jaarbeurs Utrecht. De roadshow met als thema ‘Carbon Black Beyond AV’ is bedoeld voor security en IT-professionals.

carbon black● Stop elke aanval ● Zie elke bedreiging ● Compromitteer niets ●

Genoeg is genoeg
Bedrijven leggen zich vandaag de dag neer bij het gegeven dat ze ooit doelwit zullen worden van een aanval door hackers. Het is niet langer de vraag of, maar alleen nog wanneer zo’n aanval plaatsvindt, zo is de algemeen heersende opvatting. En als het dan gebeurt wordt er gerommeld met uw data en uw applicaties, wordt het functioneren van de organisatie gehinderd of platgelegd en staat uw reputatie op het spel. Dat was zo, tot nu toe: nu is er Cb Defense van Carbon Black.

De antivirus bescherming van gisteren is machteloos tegen de aanval van morgen Hackers vinden steeds weer manieren om traditionele AV oplossingen te omzeilen omdat machine learning alleen zich onvoldoende kan instellen op de inventieve sluiproutes waarmee hackers inbreken, vooral via de endpoints van een organisatie. Met Cb Defense beschikt de organisatie over minimaal gelijkwaardige inventieve slagkracht tegen de aanvallers.

Carbon Black komt naar u toe
Carbon Black’s Beyond AV Tour is bedoeld voor security- en IT-professionals die zich realiseren dat enkelvoudige, lokale security-oplossingen een aanvalsgolf niet kunnen stoppen en dat Point-in-Time Prevention (de antivirus praktijk van gisteren) aanvallers zeeën van tijd geven om uw IT-systemen te compromitteren.

Deelname aan de tour is kosteloos, maar de belangstelling is groot, dus is het zaak u nú aan te melden om zeker te zijn van een plaats.

  • Onze gastspreker, Chris Phillips, zal u onomwonden vertellen wat er allemaal gaande is op het gebied van dreigingen en de mogelijkheden u daartegen te wapenen.
  • Carbon Back experts geven achtergrondinformatie over de strategie en het geniale denkwerk dat ten grondslag ligt aan Cb Defense en geven u inzichten die helpen om vast te stellen of uw bestaaande beveiligingsstrategie de robuustheid, integratie en effectiviteit aan de eisen van uw organisatie voldoet.
  • Maak kennis met collega’s en netwerk met ze onder het genot van een relaxte en onderhoudende netwerk lunch.

Gastspreker Chris Phillips, Security Strateeg en Contra-terrorisme Expert, presenteert   ‘Inside and out’: ‘de onvermijdelijke bedreiging van uw business, en hoe deze te beschermen tegen aanvallen van binnenuit.

Carbon Black’s Beyond AV Tour is niet voor bangeriken. Onze gastspreker Chris Phillips staat al meer dan 30 jaar in de frontlinie in de strijd tegen aanvallen op de integriteit van organisaties. Hij deelt zijn inzichten met u over de alom aanwezige bedreigingen van organisaties die niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit kunnen komen, zoals van ontevreden medewerkers. Risico’s kunnen ook ontstaan door onbewust gemaakte fouten. De kille feiten zijn echter dat aanvallen niet kunnen uitblijven. Chris Phillips belicht dreigingsfactoren in al hun dimensies, maar biedt ook zicht op oplossingen door de inzet van holistische security maatregelen op fysiek, cultureel en technologisch gebied.

KLIK HIER VOOR REGISTRATIE