Palo Alto Networks breidt Traps Advanced Endpoint Protection uit voor betere preventie

Palo Alto Networks, leverancier van next-generation security oplossingen, heeft haar Traps advanced endpoint protection oplossing uitgebreid. De malware en exploit preventiemogelijkheden zijn verder versterkt en ondersteunen nu ook macOS en Android (beta).

Voor organisaties die te maken hebben met HIPAA-regelgeving of PCI DSS-normen, gebruikt Traps een preventie benadering van meerdere methoden om zowel bekende als onbekende malware en exploits te blokkeren voordat ze endpoints in gevaar brengen. Deze manier van werken maakt Traps een geverifieerde antivirus vervanging.

Ondanks de toenemende investeringen in endpoint security worden deze inspanningen ontkracht door cybercriminelen die druk blijven uitoefenen op endpoints. Verouderde en next-generation antivirus producten hebben geprobeerd dit gat te dichten, maar ze hebben daarbij de ene inneffectieve malware detectiemethode vervangen door een andere, zonder hun mogelijkheden om exploits en onbekende malware te identificeren en te voorkomen, significant te verbeteren.

De verbeteringen in Traps 4.0 gaan deze uitdagingen wel aan en ondersteunen tevens macOS en Android (beta). Bovendien bevat Traps 4.0 enkele nieuwe preventiemodules die zijn ontworpen om ransomware en andere geavanceerde bedreigingen op te sporen en te stoppen. Zodra de oplossing is geïmplementeerd kunnen klanten, in combinatie met andere elementen van het Palo Alto Networks Next-Generation Security Platform, zowel endpoint als netwerkbeveiliging en dreigingsinformatie via Panorama network security management samenbrengen. Hierdoor kunnen de risico´s van cyberinbreuken op endpoint, firewalls, cloud en SaaS applicaties worden verminderd.

Meer informatie: www.paloaltonetworks.com