Renewd breidt uit met premium refurbished MacBooks

Renewd breidt haar portfolio met ingang van vandaag uit met premium refurbished MacBooks, meldt het bedrijf in een persbericht. “De vraag naar refurbished Apple-producten is enorm”, zegt medeoprichter Bram Wingens van Renewd.

Renewd begon ooit met het leveren van refurbished iPhones en iPads maar biedt nu dus ook meer producten waaronder refurbished MacBooks. “Wij merken dat er naast ons traditionele assortiment ook veel vraag is naar refurbished MacBooks en dus hebben we besloten daar op in te springen”, stelt Wingens. “Het gaat in de eerste instantie om de Apple MacBook Pro (MD101) en Apple MacBook Air (MD760) met toetsenborden QWERTY, AZERTY en QWERTZ. Op termijn zullen we meer modellen toevoegen.”

Renewd premium refurbished producten van Apple
Renewd premium refurbished producten van Apple

Originele onderdelen

Het Nederlandse Renewd verkoopt refurbished Apple iPhones, iPads en MacBooks met 100 procent originele Apple-onderdelen onder de merknamen Renewd en 2ND by Renewd. Iedere product wordt voorafgaand aan de verkoop individueel gecontroleerd door Microfix, een Apple premium serviceprovider. Naast Ingram Micro en Copaco in de Benelux heeft Renewd ook distributeurs in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Scandinavië, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Slovenië, Roemenië en de Baltische Staten.

De Renewd MacBooks zijn vanaf vandaag te bestellen bij de aangesloten distributeurs.

Bron: Renewd