Gerard Duineveld Sales Representative Benelux Zyxel Communications

  Algemene informatie

  Naam: Gerard Duineveld
  Nieuwe functie: Sales Representative Zyxel
  Vorige functie: Sales Engineer & ICT Business Consultant Reddawn


  Zyxel Communications heeft Gerard Duineveld aangesteld als Sales Representative Benelux. Hij gaat hij zich bezighouden met business development en het ondersteunen en de van het aantal value-added resellers van het bedrijf.

  Duineveld heeft met name een achtergrond in de telecomindustrie. Hij werkte onder meer bij Reddawn, Afiber, Alticom, Vodafone, KPN en Orange, waar hij ervaring opdeed als sales-specialist.

  In zijn nieuwe functie als Sales Representative Benelux wil hij zich vooral focussen op het leveren van goede ondersteuning qua kennis en kunde aan resellers, zodat zij hun werk optimaal kunnen doen. “Zo heeft Zyxel net een nieuwe firewall, de ATP800, gelanceerd. Beveiligingsproblemen spelen zich soms af in een grijs gebied. Deze nieuwe firewall wordt vanuit de cloud aangestuurd en daarom kan een beveiligingsprobleem dat door één firewall bij een klant gesignaleerd ook bij alle andere ATP-firewalls geadresseerd worden. Deze firewalls krijgen hiervoor in één keer een update vanuit de cloud. Dit is relevante informatie voor resellers en deze kennis delen we dan ook graag met hen.”

  www.zyxel.nl

  Vorig artikelSpinPanel benoemt Vincent Oostlander tot CCO
  Volgend artikelLisette Kalmeijer wordt Sales Director PEAK-IT
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.