ZyLAB breidt team uit met forensisch specialist Jelle Oorebeek

  Algemene informatie

  Naam: Jelle Oorebeek
  Nieuwe functie:eDiscovery en forensisch specialist
  Vorige functie:Forensisch IT-onderzoeker en eDiscovery casemanager ING


  ZyLAB heeft haar team in Europa uitgebreid met Jelle Oorebeek als eDiscovery adviseur en forensisch specialist. Hij stapt over vanuit de ING en zal bij ZyLAB als eDiscovery consultant bestaande en toekomstige klanten adviseren over de aanpak van dataonderzoeken en het gebruik van LegalTech.

  In zijn vorige rol als forensisch IT-onderzoeker en eDiscovery casemanager was Oorebeek bij de ING verantwoordelijk voor de oprichting en inrichting van de eDiscovery unit van de bank. Daarvoor werkte hij bij de centrale overheid als digitaal forensisch specialist.

  “Jelle biedt ZyLAB en haar klanten een flinke dosis praktische ervaring en kennis vanuit het overheidsdomein en het bankwezen. Hij kent de specifieke dynamiek en uitdagingen op het gebied van informatieverzoeken, eDiscovery en dataonderzoek van binnenuit. Mensen zoals Oorebeek doorleven de materie en zorgen voor een multidimensionale kijk op het gebruik van LegalTech,” aldus Dennis van der Veeke, CEO van ZyLAB.

  Jelle Oorebeek vult aan: “Mijn ervaringen met ZyLAB in mijn vorige posities bij de ING en overheid vormen de grondslag van onze samenwerking en motiveerden mij tot deze volgende stap in mijn carrière. Destijds was ik al gecharmeerd van de expertise die ZyLAB aan de tafel bracht. Het maakte daarbij niet uit of je een bestaande klant was of dat je nog een keuze moest maken. Het advies was altijd duidelijk en doordacht. Het is vooral deze werkwijze en de onderliggende organisatiecultuur die mij enorm past. Ik kijk dan ook uit naar een mooie en succesvolle samenwerking!”

  www.zylab.com/nl

  Vorig artikelArie den Heijer gestart als Account Director bij Pocos
  Volgend artikelHelmut Binder nieuwe CEO van Paessler AG
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.