Rubin Zwanenburg en Matts Koppen versterken Kappa Data team in Nederland

  Algemene informatie

  Naam: Rubin Zwanenburg
  Nieuwe functie: Sales Manager Kappa Data Nederland
  Vorige functie: Business Partner Manager Furura ICT

  ==

  Naam: Matts Koppen
  Nieuwe functie: Presales Engineer Kappa Data
  Vorige functie: Technical Support Engineer Furura ICT


  Kappa Data Nederland heeft zijn team versterkt met Rubin Zwanenburg en Matts Koppen,  respectievelijk in de functie van Sales Manager en Presales Engineer.

  Met deze uitbreiding wil de distributeur dichter op de markt gaan zitten en zo de dienstverlening en service verder te optimaliseren.

  Rubin Zwanenburg is geen onbekende in de distributiewereld en heeft ruimschoots ervaring opgedaan bij bedrijven als Exclusive Networks en Futura ICT. In zijn nieuwe rol zal Rubin een team uitbouwen dat resoluut kiest voor groei en dat Kappa Data in Nederland verder op de kaart zal gaan zetten. “De combinatie van de juiste producten, services en technische know-how, heeft mij voor Kappa Data doen kiezen,” aldus Zwanenburg.
  “Ik zie het als een mooie uitdaging om de sales- en de support organisatie verder vorm te gaan geven en onze partners te ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Van Sales Management naar Revenue en Services, van Presales naar Technical Success. Ik ga voor resultaat, zowel voor Kappa Data als voor onze partners, én de end users van onze partners.”

  Zwanenburg ziet veel kansen voor ondernemingen die flexibel zijn en die inspelen op vernieuwingen. In de huidige economie is het van kritisch belang de juiste kennis op het juiste moment te kunnen inzetten. ICT Infrastructuur, Security en IoT zijn ideale bouwstenen om die kansen te benutten.

  Matts Koppen

  Matts Koppen is eveneens afkomstig van Futura ICT en gaat het toegevoegde waarde profiel van Kappa Data verder helpen ontwikkelen als Presales engineer. Hij gaat resellers ondersteunen met demo’s, POC’s en het design van de door Kappa Data gevoerde oplossingen. Hij kan hierbij een beroep doen op het support- en engineeringteam van het Belgische hoofdkantoor in De Pinte.

  www.kappadata.nl