Ymor stelt Yoran de la Mar aan als Service Delivery Manager

  Algemene informatie

  Naam: Yoran de la Mar
  Nieuwe functie: Service Delivery Manager Ymor
  Vorige functie: Head of Global Project Delivery NL T-Systems


  Yoran de la Mar (49) is bij performancespecialist Ymor aangesteld als Service Delivery Manager. In deze functie zal De la Mar niet enkel de kwaliteit van de dienstverlening bij verschillende klantaccounts op peil houden en optimaliseren, maar is hij ook verantwoordelijk voor een team van IT-performancespecialisten en technische consultants.

  Na elf jaar bij T-systems Nederland in verschillende functies te hebben gewerkt, was het tijd voor een nieuwe uitdaging voor De la Mar. In zijn carrière heeft hij verschillende vaardigheden opgedaan die in de rol van Service Delivery Manager samenkomen. Zo heeft hij gewerkt als projectmanager en lijnmanager bij onder andere het Amerikaanse Worldcom en T-systems. De ervaringen in projectmanagement, lijnmanagement en eigen ondernemerschap neemt hij mee in zijn nieuwe rol.

  De la Mar wilde graag zijn ervaringen combineren in één functie en vond dit in de openstaande vacature van Ymor. Omdat het bedrijf een sterke groei doormaakt, kan hij hier ook zijn ambitie kwijt om organisaties verder te ontwikkelen. De la Mar is dan ook ontzettend blij met zijn nieuwe aanstelling: “Na elf jaar bij hetzelfde bedrijf te hebben gewerkt, was het een andere arbeidswereld waar ik in terecht kwam. Ik heb de tijd genomen om de juiste baan te vinden en bij Ymor voelde het meteen van beide kanten goed. Ik bouw graag aan nieuwe initiatieven en help Ymor dan ook graag om uit te breiden in het buitenland. Daarnaast kijk ik ernaar uit om klanten te helpen doorontwikkelen en hun IT-dienstverlening zo goed mogelijk te laten presteren, maar ook om een team in staat te stellen om de klant zo goed mogelijk te bedienen.”

  Jeffrey Braam, Managing Director van Ymor: “Ik ken Yoran nog uit mijn tijd bij WorldCom waar hij niet alleen door mij, maar ook door collega’s altijd zeer gewaardeerd werd als persoon en om zijn werk. Ik ben dan ook erg trots dat we hem aan ons team mogen toevoegen. Omdat Yoran ervaring heeft bij meerdere technologische bedrijven in verschillende functies, is hij de ideale kandidaat om verschillende soorten management uit te voeren als Service Delivery Manager. Hij is altijd op zoek naar manieren om zelf op een zo hoog mogelijk niveau te functioneren én ditzelfde te bereiken voor de teamleden die onder hem vallen. Een echte aanwinst.”

  www.ymor.nl

  Vorig artikelStephan Derksen nieuwe CEO van Unified
  Volgend artikelLiquit benoemt Nico Zieck tot Senior IT Architect
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.