Erik Nederveen Senior Projectmanager Ymor

  Algemene informatie

  Naam: Erik Nederveen
  Nieuwe functie: Senior projectmanager
  Vorige functie: Senor projectmanager Conclusion FIT


  Performancespecialist Ymor breidt haar team uit met de aanstelling van Erik Nederveen (49) als senior projectmanager. Nederveen gaat in deze nieuwe functie het volledige projectportfolio van Ymor stroomlijnen en professionaliseren.

  Zijn doelstelling is om de uitgebreide kennis en ervaring die binnen Ymor aanwezig is op het gebied van APM en ITOA, optimaal in te zetten om zo een tastbare bijdrage te leveren aan het succes van klanten. Zijn ervaring van Erik op het gebied van operationsmanagement, projectmanagement en servicedelivery komt hierbij goed van pas.

  Nederveen is sinds 1995 actief in verschillende ICT-functies, waarbij hij zowel aan de kant van leveranciers als afnemers diverse rollen heeft vervuld. Zijn carrière begon bij Getronics als projectmanager, waar hij voornamelijk werkte aan de implementatie van infrastructuren en grote netwerken. In de daaropvolgende jaren heeft Erik binnen verschillende bedrijven wisselende functies bekleed: van interim ICT-manager tot project- en transitiemanager tot directeur operations. Hij heeft langdurige ervaring opgedaan met outsourcing en het doorvoeren van verandering binnen bedrijven. Erik was onder andere werkzaam bij grote bedrijven als PostNL, Amsterdam RAI, UWV, Eneco en Alphabet Carlease (BMW). Voordat hij de overstap naar Ymor maakte, werkte hij bij Conclusion FIT.

  Jeffrey Braam, Managing Director van Ymor: “Erik brengt veel ervaring met zich mee die wij als groeiend bedrijf goed kunnen gebruiken. We hebben er alle vertrouwen in dat Erik met zijn kennis een enorme efficiëntieslag kan bewerkstelligen, wat ons uiteindelijk in staat stelt om ook internationaal harder te groeien. Met Erik in ons team kan Ymor als organisatie gestroomlijnd groeien, net als al onze medewerkers.”

  www.ymor.com

  Vorig artikelMark Olij stapt over van PQR naar Arrow ECS
  Volgend artikelJeroen van der Heijden CTO bij Exact
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.