Wim Timmer Sales Engineer Benelux Cato Networks

  Algemene informatie

  Naam: Wim Timmer
  Nieuwe functie: Sales Engineer Benelux Cato Networks
  Vorige functie: Manager Solutions Engineering Benelux Riverbed


  Wim Timer is sinds 1 januari Sales Engineer voor de Benelux regio bij Cato Networks. Als Sales Engineer is Wim verantwoordelijk voor de technische presales ondersteuning van klanten en partners in Nederland, België en Luxemburg.  Hij werkt samen met het salesteam als technisch adviseur en product specialist voor de oplossing van Cato Networks.

  “Bijna elk bedrijf heeft een “Cloud First” strategie, hierdoor zijn compute, storage en applicaties verplaatst naar de Cloud. Cato brengt het Cloud-tijdperk naar het netwerk. De Cato Cloud is een revolutie op netwerk en security gebied. Dit past heel goed in de strategie van de meeste bedrijven en hierdoor ben ik heel enthousiast om deel uit te maken van deze revolutie”

  Wim heeft meer dan 24 jaar ervaring in de IT-industrie. Voorafgaand aan Cato Networks bekleedde hij verschillende technische functies voor een aantal organisaties, waaronder Riverbed, Trapeze Networks, Packeteer, Impact en QSight IT.

  Cato Networks biedt organisaties een cloud-based en veilig global SD-WAN. Cato levert een geïntegreerd network en security platform dat op een veilige wijze alle wereldwijde locaties, gebruikers en applicaties met elkaar verbindt. De Cato Cloud verlaagt de MPLS kosten en verbeterd de performance tussen de locaties en naar cloud applicaties zoals Office 365. Daarnaast maakt de Cato Cloud security apparatuur op de remote locaties overbodig, biedt veilige internet toegang, ondersteund mobiele gebruikers en integreert met cloud omgevingen.