Wim Feyen Marketing Manager bij Sophos Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Wim Feyen
  Nieuwe functie: Marketing Manager Sophos Benelux
  Vorige functie: Head of Marketing Benelux & Nordics Kaspersky


  Wim Feyen is onlangs aangesteld als nieuwe Marketing Manager bij Sophos Benelux. Hiervoor werkte hij onder meer bij Kaspersky Lab en Lenovo.

  In zijn nieuwe functie gaat hij zich met verschillende activiteiten bezighouden, waaronder de overall (marketing)strategie en het verbeteren van de brand awareness. Ook is de focus op eindklanten, in samenwerking met Sophos-resellers, staat hoog op e agenda. Daarnaast wil hij zich ook toeleggen op het ontwikkelen van kwalitatieve leads.

  Feyen werkte in de afgelopen negen jaar zowel aan de distributie- als aan de vendorzijde. Voordat hij als Head of Marketing Benelux & Nordics voor Kaspersky aan de slag ging, is hij werkzaam geweest als Commercial Marketing Manager Benelux voor Lenovo. Hier maakte hij voor het eerst kennis met Eric Farine, destijds Country Manager Lenovo.

  Farine is op dit moment als Sophos’ Regional Director Benelux een directe collega van Feyen. Feyen: “Ik kijk enorm uit naar de komende periode. Met Sophos’ portfolio aan security-oplossingen richten we ons zowel op het Midden- en Kleinbedrijf als op de ‘enterprise’-omgeving. In samenwerking met onze partners kunnen wij vanuit Marketing inspringen op het potenieel van deze markten samen.”

  www.sophos.nl