Avanade benoemt Sebo Wijnberg tot General Manager Nederland, België en Frankrijk

  Algemene informatie

  Naam: Sebo Wijnberg
  Nieuwe functie: General Manager Avenade Nederland, België en Frankrijk
  Vorige functie: Executive Delivery Management Avanade klantenprojecten in Brazilië en Azië


  Avanade, een toonaangevende digitale innovator binnen het Microsoft-ecosysteem, heeft Sebo Wijnberg aangesteld als General Manager voor Nederland, België en Frankrijk.

  Vanuit Utrecht zal hij ook de rol van Country Manager voor Nederland op zich nemen.
  Met ruim 20 jaar ervaring in IT-consulting bij zowel Avanade als Accenture hielp hij organisaties resultaat te halen uit hun investeringen in nieuwe technologieën. In zijn laatste rol was hij als Executive vanuit Hong Kong verantwoordelijk voor het Delivery Management van alle Avanade klantenprojecten in Brazilië en Azië.

  In zijn nieuwe rol is Wijnberg verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en groei van Avanade in Nederland, België en Frankrijk. Zijn focus zal vooral liggen op het adviseren van klanten in het optimaal inzetten van onder andere Azure, data, kunstmatige intelligentie (AI), automatisering en andere technologieën om hun eigen werkplekken en klantervaringen te optimaliseren.

  Wijnberg vervangt als Country Manager voor Nederland John Jaques, die op 1 september start als COO voor Avanade Scandinavië (Denemarken, Finland, Noorwegen en Zweden).

  “Sebo heeft een brede achtergrond en we hopen veel te halen uit zijn multiculturele ervaringen. Hoewel het tempo waarmee het bedrijfsleven verandert, anders is in Europa dan in Azië, zien we ook in Europa grote disruptie in traditionele sectoren als detailhandel, het bankwezen en industrie. Sebo’s ervaring in Azië zal ons waardevol inzicht geven over hoe organisaties ook hier waarschijnlijk gaan evolueren,” aldus Darren Hardman, President van Avanade Europa.

  Wijnberg vult aan: “Het is fantastisch om terug te keren naar Nederland voor deze geweldige uitdaging. Digitale disruptie is overal aanwezig en is een uitgelezen kans voor organisaties om te innoveren en de juiste oplossingen te vinden om zich verder te ontwikkelen. Avanade is goed gepositioneerd om bedrijven in Nederland, België en Frankrijk hiermee te helpen via strategische consulting en technologische ondersteuning. En dat steeds met de doelstelling om de investering van onze klanten maximaal te laten renderen door het neerzetten van vooruitstrevende digitale ervaringen voor hun respectievelijke klanten en medewerkers. Wij hebben de beste mensen, met de beste Microsoft-expertise om hen daarbij te helpen. Ik kan niet wachten om te beginnen.”

  www.avanade.com

  Vorig artikelPiet Beers algemeen directeur Hands on
  Volgend artikelKrijn Logister aangesteld als Delivery Manager bij Hyarchis
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.