Ed Vollemans nieuwe Senior Sales Manager Netherlands Nutanix

  Enterprise cloud computing specialist Nutanix heeft Ed Vollemans (57) aangesteld als Senior Sales Manager voor Nederland.

  Hij is begin mei begonnen in zijn nieuwe rol, waarin hij vorm geeft aan de lokale strategie en doelstellingen van Nutanix voor het komende fiscale jaar, dat in augustus van start gaat. Daarbij is hij verantwoordelijk voor de resultaten in Nederland. Vollemans heeft ruime ervaring in de IT en specifiek in managementfuncties. Hiervoor werkte hij bij Splunk, waar hij als regional director mooie successen heeft geboekt. Ook werkte hij eerder bij onder meer Microsoft en SAP.

  Patrick van de Werken, Senior Director Northern Europe bij Nutanix: “Wij zijn heel blij met de komst van Ed naar Nutanix. Met zijn achtergrond en kennis van de markt is hij de juiste persoon op de juiste plek om Nutanix in Nederland samen met het lokale team naar het volgende niveau te brengen en organisaties te helpen bij de transformatie van hun bedrijfskritische operaties. Ik kijk dan ook uit naar een positieve samenwerking en verdere groei voor ons als bedrijf.”

  “Nutanix biedt organisaties een kans om de manier waarop zij hun hybrid- en multiclouds bouwen en beheren, te transformeren. Het heeft de afgelopen jaren een enorme groei doorgemaakt en is door Gartner gepositioneerd als leider op het gebied van hyperconverged infrastructuur. Ik kijk er erg naar uit om, samen met een geweldig team, de positie van Nutanix in Nederland verder te versterken”, aldus Vollemans.

  www.nutanix.com

  Vorig artikelOnno Halsema wordt nieuwe directeur bij Ben
  Volgend artikelVoIPGRID benoemt Remco Holtman tot partnermanager
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.