VoIPGRID benoemt Remco Holtman tot partnermanager

  Algemene informatie

  Naam: Remco Holtman

  Oude functie:: Salesmanager/senior accountmanager bij Mulder Connect

  Nieuwe functie: 
  Partnermanager bij VoIPGRID


   

  In zijn functie als partner manager gaat Holtman zich onder meer bezighouden met het ondersteunen van resellers bij technologische uitdagingen en het vergroten van de klanttevredenheid van deze partners.

  Remco Holtman werkte de afgelopen 9 jaar als sales manager/senior accountmanager bij Mulder Connect. Bij deze specialist vormde hij de VoIP-afdeling om van een traditionele aanbieder van PABX-systemen naar een aanbieder van clouddiensten met daarbij een recurring-verdienmodel. De aandachtspunten en uitdagingen van een dergelijke transitie zijn hem dus niet onbekend en hij wil, naar eigen zeggen, deze ervaring delen met de partners van de cloudtelefoniespecialist uit Groningen.

  Het whitelabel-model van VoIPGRID, waarbij resellers volledig in controle zijn en klanteigenaar blijven, ziet Remco als een groot pluspunt van zijn nieuwe werkgever. Hij kijkt er dan ook naar uit om partners te ontmoeten en te ondersteunen in het optimaal gebruikmaken van de vele mogelijkheden die VoIP-telefonie te bieden heeft.

  Bron: VoIPGRID