SpinPanel benoemt Vincent Oostlander tot CCO

  Algemene informatie

  Naam: Vincent Oostlander
  Nieuwe functie: Chief Commercial Officer SpinPanel
  Vorige functie: Distribution Manager Benelux & Nordics Acronis


  SpinPanel, leverancier van cloud automation oplossingen voor Microsoft CSP’s, heeft Vincent Oostlander aangesteld als Chief Commercial Officer (CCO) met een focus op partner development.

  Oostlander heeft ruim 20 jaar ervaring in de tech-industrie, onder andere opgedaan bij Acronis als distributiemanager Benelux & Nordics en als regional director bij Kingston Technology. Hij zal zijn (internationale) ervaring inzetten voor internationale groei en moet SpinPanel begeleiden naar een volgend niveau in omzet en omvang van het partnerkanaal.

  De SpinPanel suite is de perfecte oplossing voor het automatiseren, configureren en ondersteunen van distributeurs en resellers die deel nemen in Microsoft’s CSP-programma. Het stelt hen in staat om grotere toegevoegde waarde te leveren aan hun eindklanten via het multi-tier en multi-tenant platform dat geheel embedded is in Microsoft Azure. Ze kunnen alle MS Azure, Office 365 en on-premise oplossingen beheren en uitrollen op een relatief eenvoudige en geautomatiseerde manier zonder steeds te moeten in- of uitloggen bij het Microsoft Partner Center.

  www.spinpanel.nl