Vierhout wordt CEO Vampire.io

  Algemene informatie

  Naam: Nico Vierhout
  Nieuwe functie: CEO Vamp.io
  Vorige functie: VP Engineering & Product Development KPNQWest


  Nico Vierhout, voormalig VP Engineering en VP Product Development bij KPNQWest en Liberty Global, is aangesteld als de nieuwe CEO van softwarebedrijf Vamp.io Vierhout heeft uitgebreide ervaring met de ontwikkeling van enterprisesoftware.

  Bij Liberty Global was hij verantwoordelijk voor alle software-development voor Ziggo, Virgin Media, Telenet, UPC en UnityMedia. In zijn nieuwe functie bij Vamp.io zal hij zich richten op de internationale uitbreiding van het bedrijf. Medeoprichter Olaf Molenveld gaat aan de slag als CTO en zal zich focussen op de product- en technologische visie van het bedrijf.

  Vamp.io ontwikkelt en levert enterprisesoftware die bedrijven controle geeft over de uitrol en runtime-performance van op microservices gebaseerde applicaties in cloud- en on-premises-omgevingen. Daarnaast helpt de software bedrijven deze processen te optimaliseren. Drie jaar na de ontwikkeling van opensource-software voor canary releasing en autoscaling voor microservices staat Vamp.io op het punt een enterprise-editie op de markt te brengen.

  www.vamp.io

  Vorig artikelJansen aan de slag bij FieldBuddy
  Volgend artikelMulder directeur Omnia Connect
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.