Vedder Business Unit Manager bij Tech Data Mobile

  Algemene informatie

  Naam: Chris Vedder
  Nieuwe functie: Business Unit Manager Tech Data Mobile
  Vorige functie: Directeur Welcom Retail Synergie


  Chris Vedder is gestart als Business Unit Manager (Abonnementen & Connectivity) bij Tech Data Mobile. Vedder heeft jarenlange ervaring in de Nederlandse telecomindustrie en begon zijn telecomcarrière bij t-for-telecom. Al snel maakte hij de overstap naar KPN, waar hij in verschillende functies bijna 9 jaar werkte. Na een korte tussenstop bij BAS Group via Retail Synergie, maakt Chris nu de overstap naar de Mobile divisie van Tech Data in Bodegraven.

  “Wij zijn zeer enthousiast over de komst van Chris, juist in deze tijd waarin de telecomindustrie vol in transitie is en er rake klappen vallen”, zegt Mario van Lemmen, Directeur Tech Data Mobile Nederland. “Wij bieden telecomretailers een veilige haven met een uitgebreid productportfolio van A-merk leveranciers, connectivity oplossingen, een actueel abonnementen portfolio en uitmuntende persoonlijke service.”

  Partners kunnen van Tech Data Mobile in 2017 succesvolle commerciële programma’s verwachten, ondersteund met de juiste marketing- en communicatieactiviteiten om partners te helpen met het bieden van toegevoegde waarde aan hun particuliere en zakelijke klanten. Meer informatie: www.techdatamobile.nl

  Vorig artikelLionel Reina Managing Director Damovo Benelux
  Volgend artikelHeerink business manager iRent
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.