Roy van Oosteroom Head of Sales Truphone Nederland

  Algemene informatie

  Naam: Roy van Oostrom
  Nieuwe functie: Head of Sales Truphone Nederland
  Vorige functie: VP Corporate Sales T-Mobile Nederland


  Roy van Oosteroom is per 25 februari 2019 gestart als Head of Sales bij het Truphone team in Nederland.

  Van Oosteroom heeft veel ervaring in telecom, IT, consultancy en sales. Hij vervulde bijna 15 jaar managementrollen binnen bedrijven als Hewlett Packard, Tele2 en T-Mobile.
  Hij weet hoe hij meer business kan binnenhalen en omzet kan verhogen, waarbij hij een startup mentaliteit combineert met de visie van een corporate bedrijf. Hij wordt verantwoordelijk voor het volledige salesproces van Truphone’s proposities voor internationale bedrijven.

  Truphone biedt internationale mobiele oplossingen voor bedrijven met wijdverspreide operaties in meerdere landen en continenten. Darren Buttrick, Global Sales Director bij Truphone, zegt: “We zijn verheugd dat zo’n veteraan uit de telecom- en technologiesector zich bij ons team voegt. Roy zal niet alleen van grote toegevoegde waarde zijn voor ons team, maar hij zal ook onze klanten in Nederland op de juiste manier weten te ondersteunen.”

  www.truphone.com

  Vorig artikelHans Crena Uiterwijk BDM TekSystems Nederland
  Volgend artikelRonald Lewis Sales Manager oneCentral
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.