Van Nisselrooij Business Development Manager Smart Cities bij AXIS Communications

  Algemene informatie

  Naam: Epko van Nisselrooij
  Nieuwe functie: Business Development Manager Smart Cities AXIS Communication
  Vorige functie: Business Development A&E AXIS Communications


  Axis Communications heeft Epko van Nisselrooij aangesteld als Business Development Manager Smart Cities.

  Van Nisselrooij is sinds 2012 werkzaam bij Axis in de rol van Businsess Development Manager A&E en kent als geen ander de uitdagingen van groeiende steden om de leefbaarheid te verbeteren. In zijn nieuwe rol zal hij werken aan nieuwe innovaties op het gebied van smart cities, waarbij het ontwikkelen van een Smart City-strategie voor nationale, regionale en lokale overheden een grote rol zal spelen.

  Epko van Nisselrooij: “Door de groeiende verstedelijking zien we een toenemende aandacht voor leefbaarheid in steden en verstedelijkte gebieden. Axis biedt, samen met haar partners, verschillende oplossingen om steden te ondersteunen bij het verbeteren van de leefbaarheid, maar het blijft niet bij het leveren van een product of dienst. We zijn vaak betrokken bij het volledige ontwikkelproces en werken continu aan het verbeteren en ontwikkelen van oplossingen. Dit spreekt mij enorm aan en daarom ben ik er niet alleen trots op dat ik de positie van Axis binnen het segment ‘Smart City’ mag gaan verstevigen, maar ook dat ik kan bijdragen aan het creëren van slimme en veilige steden.”

  Epko van Nisselrooij wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor de hele regio Middle Europe en heeft het Axis-kantoor in Capelle aan den IJssel als standplaats.

  www.axis.com

  Vorig artikelGert-Jan Duis HR Manager Tech Data Nederland
  Volgend artikelDe Vos versterkt IT consultancy Intigris
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.