Jeroen Van Godtsenhoven Managing Director SAS Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Jeroen Van Godtsenhoven
  Nieuwe functie: Managing Director SAS Benelux
  Vorige functie: Algemeen directeur SAS BeLux


  Jeroen Van Godtsenhoven is de nieuwe managing director van SAS Benelux. Hij werkt al tien jaar bij het bedrijf, waarvan de laatste drie jaar als algemeen directeur van de Belux-regio.

  Van Godtsenhoven rapporteert rechtstreeks aan regional vice president West-Europa, Bert Broers. Hij studeerde communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit Brussel (VUB) en behaalde een executive mba aan de Harvard Business School.
  Hij begon zijn carrière in 2001 bij DataBaseManagement, waar hij doorgroeide tot hoofd van de sales & analysis afdeling. In 2006 stapte hij over naar SPSS en ging in 2010 aan de slag bij SAS, waar hij P&L verantwoordelijke werd voor België en Luxemburg.

  www.sasbenelux.nl

  Vorig artikelGünter Vos Chief Commercial Officer Eshgro
  Volgend artikelWillem-Jan Dekkers Customer Success Manager PEAK-IT
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.