Van Deven Managing Director SAP Nederland

  Algemene informatie

  Naam: Patrick Van Deven
  Nieuwe functie: Managing Director SAP Nederland
  Vorige functie: Managing Director SAP België en Luxemburg


  SAP Nederland heeft Patrick Van Deven benoemd tot Vice President & Managing Director. In deze functie is hij onder meer verantwoordelijk voor de versterking van de marktpositie en het verder vergroten van de groei van SAP in Nederland. Hij volgt hiermee Caspar Joustra op, die is benoemd tot Senior Vice President Europe Middle East and Africa bij SAP SuccessFactors.

  Van Deven (52) heeft ruime ervaring opgedaan als directeur. Hij trad in 2014 in dienst bij SAP België en Luxemburg, in de functie van Managing Director. Daarvoor was hij 15 jaar werkzaam bij de internationaal opererende analytics-specialist SAS. Uiteindelijk vervulde hij daar van 2006 tot 2014 de rol van Managing Director.

  Vorig artikelVan Kaam technisch manager Detron
  Volgend artikelSjoukes Director Sales & Marketing Interxion Nederland
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.