Jeroen van der Heijden CTO bij Exact

  Algemene informatie

  Naam: Jeroen van der Heijden
  Nieuwe functie: CTO Exact
  Vorige functie: CTO Cegeka-dsa


  Jeroen van der Heijden is per 1 augustus gestart als Chief Technology Officer bij Exact, een producent van financiële en ERP-software.

  In deze rol wordt hij verantwoordelijk voor het stimuleren van de technologische innovatie en softwareontwikkeling voor zowel de huidige als toekomstige producten van Exact. Zijn aanstelling is onderdeel van de innovatieslag die de softwareleverancier onlangs in gang heeft gezet.

  Van der Heijden is geen onbekende voor Exact: van 1991 tot 2005 bekleedde hij er al diverse IT-managementfuncties. Zo was hij lid van het engineerteam dat aan Exact Globe en voorgaande versies daarvan werkte. Hierna heeft de groep de eerste versie van Exact Synergy ontwikkeld. Ook werkte Van der Heijden mee met het team dat de eerdere versies van Exact Online heeft gemaakt.

  In 2005 richtte Van der Heijden de startup Yuki op met twee oud-medewerkers van Exact. Drie jaar later ging hij aan de slag bij Q-go (nu onderdeel van Oracle). Vervolgens stapte hij over naar HR-softwareleverancier Raet als CTO. De afgelopen twee jaar was hij CTO van Cegeka-dsa.

  www.exact.com

  Vorig artikelErik Nederveen Senior Projectmanager Ymor
  Volgend artikelGert-Jan Duis HR Manager Tech Data Nederland
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.