Van den Broek CEO van Solvinity

  Algemene informatie

  Naam: Hans van den Broek
  Nieuwe functie: CEO Solvinity
  Vorige functie: Commercieel directeur Solvinity


  Hans van den Broek volgt Frank van den Belt per 5 november 2018 op als CEO van cloudspecialist Solvinity. Van den Belt was sinds 2008 CEO van Solvinity.

  Onder leiding van Van den Belt is Solvinity gegroeid tot een Nederlandse managed service provider met een omzet van 50 miljoen euro. Het bedrijf heeft ruim 250 medewerkers en klanten in onder andere de Nederlandse overheidssector, financiële sector en zakelijke dienstverlening. Van den Belt blijft tot 1 april 2019 als directeur verbonden aan Solvinity voor een goede overdracht.

  Van den Broek werkt sinds 2010 bij Solvinity, waarvan de laatste 3 jaar als commercieel directeur. Voor zijn komst bij Solvinity werkte hij in diverse leidinggevende posities bij IBM en Lenovo Nederland. Hij gaat het huidige beleid van Solvinity voortzetten, waarbij de focus ligt op klanttevredenheid en kwaliteit: “24×7 toegang tot data en applicaties is voor veel van onze relaties niet meer weg te denken. Klanten vertrouwen de zorg voor hun IT-omgeving aan Solvinity toe, omdat daarmee ook security en het voldoen aan regelgeving goed geborgd zijn. We hanteren het ‘secure by design’ principe, van technisch ontwerp tot 24×7 beheer om dit te kunnen blijven waarmaken.”

  www.solvinity.nl