Van der Bent nieuwe CEO GorillaIT

  Algemene informatie

  Naam: Klaas Jan van der Bent
  Nieuwe functie: Algemeen directeur GorillaIT
  Vorige functie: Eigenaar Latso, wethouder Gemeente Katwijk


  Met ingang van 1 januari 2019 is Klaas Jan van der Bent algemeen directeur bij GorillaIT. Van der Bent neemt die positie over van Theo Schrammeijer die zich gaat concentreren op ventures en (internationaal) business development voor dit bedrijf.

  Met deze stap wil GorillaIT, het afgelopen jaar nog genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50, de groeiambities verder realiseren. “Wij zijn trots en enthousiast dat we Klaas Jan bereid hebben gevonden om onze kopman te worden. De bestuurlijke en inhoudelijke kennis van Van der Bent heeft GorillaIT nodig om de volgende groeispurt te maken. Met hem in onze gelederen kunnen we onze groeiambities waarmaken en grip houden op onze interne processen.”, aldus Daan ter Avest en Kaiton Buitendijk, oprichters GorillaIT.

  Klaas Jan van der Bent is opgeleid als natuurkundige aan de TU Delft en heeft ruim twintig jaar ervaring in de IT. Een gepassioneerde expert met bewezen kennis en resultaten in verschillende rollen en sectoren. Na een periode van vier jaar in het openbaar bestuur keert hij met veel enthousiasme terug in de IT als directeur van GorillaIT.
  De aanpak van GorillaIT onderscheidt zich door een combinatie van model-driven engineering en automatische software generatie. Met een bewezen model-driven aanpak wordt het aandachtsgebied van de klant in kaart gebracht. Vervolgens wordt deze kennis razendsnel omgezet naar werkende IT-systemen via het eigen low-code platform: Karooda. Dit leidt tot een hogere kwaliteit van software die in kortere tijd kan worden bereikt.

  www.gorillait.nl

  Vorig artikelBert Lutz Territory Account Manager Pulse Secure
  Volgend artikelAttila van Dam Director bij Forcepoint Benelux
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.