Valérie Bohnenn VP Human Resources bij T-Systems Nederland

  Algemene informatie

  Naam: Valérie Bohnenn
  Nieuwe functie: VP Human Resources T-Systems Nederland
  Vorige functie: Senior Human Resources Manager Eurofiber Nederland


  Valérie Bohnenn is begin dit jaar aan de slag gegaan als Vice President Human Resources bij T-Systems Nederland. In deze rol is zij samen met haar HR-team medeverantwoordelijk voor de groei en transformatie van T-Systems Nederland.

  Bohnenn beschikt over meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van human resources management bij technologie gedreven organisaties. Tot voor kort werkte zij voor Eurofiber Nederland. Hier vervulde zij vanaf 2018 de rol van Senior Human Resources Manager. Hiervoor bekleedde ze diverse nationale en internationale HR-managementrollen voor onder meer Easynet Global Services en Interoute. Gedurende haar carrière heeft zij uitgebreide kennis opgedaan over het vormgeven van het personeelsbeleid voor internationale, technologische bedrijven in industrieën als luchtvaart, telecom, digitale infrastructuur en IT-dienstverlening. Ze studeerde International Communications en startte in 1992 bij Martinair.

  T-Systems wil de komende jaren verder investeren in klantgerichtheid, portfoliomanagement en door werknemers verder centraal te stellen. Bohnenn gaat hier vanuit haar expertises op structurele wijze een belangrijke bijdrage aan leveren. Haar ambitie is onder meer om van T-Systems een ’employer of choice’ te maken voor zowel de huidige als toekomstige talenten binnen het bedrijf.

  www.t-systems.nl