Umit Cinkiz Channel Account Manager NL WatchGuard Technologies

   

  Algemene informatie

  Naam: Umit Cinkiz
  Nieuwe functie: Channel Account Manager Watch Guard Nederland
  Vorige functie: Sales en Business Development Manager Benelux & Nordics SonicWALL


  WatchGuard Technologies heeft Umit Cinkiz aangesteld als Channel Account Manager voor de Nederlandse markt. Zijn opdracht is om het partnerkanaal in Nederland verder uit te bouwen en groei te realiseren voor WatchGuard en zijn partners.

  Cinkiz (36) heeft jarenlange ervaring met het partnerkanaal. Hij begon zijn carrière bij Dell, waar hij in tien jaar tijd diverse functies vervulde op het gebied van sales, business-development en channelmanagement. Daarna werkte Cinkiz ruim vijf jaar dedicated op Channel als Sales en Business Development Manager Benelux & ook Nordics bij SonicWALL, destijds de securitytak van Dell.

  “Het partnerkanaal is van cruciaal belang voor WatchGuard”, benadrukt Cinkiz. “Onze partners vergroten ons bereik en zijn ons visitekaartje naar eindklanten. Daarom doet WatchGuard er alles aan om partners zo goed mogelijk te ondersteunen, bijvoorbeeld via het bekroonde WatchGuardONE-partnerprogramma en het recent geïntroduceerde WatchGuard Learning Center.”

  “In eerste instantie zal ik me vooral richten op het onderhouden van relaties met bestaande partners en het opbouwen van de relatie met nieuwe geïnteresseerde partners”, vervolgt hij. “Daarbij ligt mijn focus op het evalueren van de partnerstatus, het vergroten van kennis en bijdragen aan het succes van de partners. Ik zie nu al mogelijkheden om samenwerkingen naar een hoger niveau te tillen.”

  www.watchguard.com