Uitbreiding commercieel team van R-GO TOOLS BV

  Algemene informatie

  Naam: Carlos Lijphart
  Nieuwe functie: International Business Development Manager R-GO TOOLS


  Vandaag maakt R-GO TOOLS BV bekend haar commerciële team uit te breiden met Carlos Lijphart, voorheen werkzaam voor o.a. het Duitse G Data Software en het Amerikaanse Ergotron Inc. R-GO TOOLS timmert de afgelopen jaren hard aan de weg en met de toevoeging van een International Business Development Manager, wil men samen met Carlos Lijphart ook op internationaal vlak de nodige stappen gaan zetten.

  Algemeen directeur Vincent Bons legt uit: ” De komst van Carlos is voor R-Go Tools een belangrijke stap naar de uitbreiding van het internationale verkoopkanaal. Carlos zal zich in eerste instantie richten op de D-A-CH regio, waar wij dit jaar al een aantal mooie distributie contracten hebben kunnen tekenen. Maar natuurlijk zal hij ons ook kunnen ondersteunen op de Benelux IT markt, waar hij al sinds 15 jaar werkzaam is in het reseller kanaal en door de jaren heen een goede en solide relatie met de resellers heeft weten op te bouwen.
  Carlos past dus naast zijn persoonlijkheid ook qua werkervaring perfect bij ons bedrijf.

  Carlos Lijphart vervolgt: “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan bij R-GO TOOLS. Vooral het jonge bestaan van het bedrijf en de eigen ontworpen ergonomische oplossingen, spreken mij zeer aan. Daarnaast heb ik een uitstekend gevoel bij de ‘can do’ mentaliteit van het team en de innovatieve en creatieve sfeer die er binnen het bedrijf hangt. Het is voor mij dan ook een eer en een geweldige uitdaging om mee te mogen bouwen aan de toekomst van R-GO TOOLS.