Hans Timmerman neemt afscheid bij Dell EMC

  Algemene informatie

  Naam: Hans Timmerman
  Nieuwe functie: Directeur Fortierra
  Vorige functie: CTO Dell EMC Nederland


  Technisch directeur Hans Timmerman van Dell EMC Nederland neemt afscheid van het bedrijf waar hij is 17,5 jaar werkzaam is geweest.

  Per september zet hij zijn loopbaan in de ICT-sector voort als directeur bij vastgoedspecialist Fortierra in Den Haag.

  “Deze week neem ik in verband met mijn ‘verplichte’ pensionering na 17,5 jaar afscheid van Dell EMC. Met mooie herinneringen en ervaringen; prachtige collega’s, klanten en partners. Dell Technologies: een fantastisch bedrijf”, zegt Timmerman in de aankondiging van zijn vertrek op zijn website.

  Fortierra is leverancier van ICT-producten en -diensten aan de vastgoedsector. Samen met oprichter Fred Baptist wil hij die organisatie uitbouwen tot “een essentiële data-dienstverlener” in de wereld van ‘wonen-als-een-service’, waarbij het onderhoud van de woning als een dienst wordt afgenomen.

  www.fortierra.nl

  Vorig artikelYmor breidt salesteam uit met Steffen Blom
  Volgend artikelJohn Reynders Country Director Visma Nederland
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.