Suzanne Rijnbergen manager Cyber Defence Center Nixu

  Algemene informatie

  Naam: Suzanne Rijnbergen
  Nieuwe functie: Manager Cyber Defence Center Nixu
  Vorige functie: Director System Engineering Forescout Technologies


  De Europese cybersecurIty dienstverlener Nixu heeft Suzanne Rijnbergen per 1 juli aangesteld als manager van het Cyber Defense Center (CDC) in de Benelux.

  Het Nixu CDC biedt 24/7 toezicht, analyse en afhandeling van security dreigingen voor klanten met IT, IoT en ICS omgevingen.

  In haar nieuwe rol zal Rijnbergen het Nixu CDC Benelux gaan leiden vanuit Amsterdam. Het center dient tevens als internationaal OT/ICS Excellence Center en er zal nauw worden samen gewerkt met het internationaal actieve Nixu CDC in Espoo, Finland. Rijnbergen treedt ook toe tot het MT van Nixu in de Benelux, dat geleid wordt door Benelux Market Leader Matthijs van der Wel.

  Met de benoeming van Rijnbergen voegt Nixu opnieuw een ervaren professional toe aan het team in de Benelux. Ze heeft al 13 jaar een track record in informatiebeveiliging opgebouwd en bekleedde hiervoor functies bij verschillende IT en ICS security organisaties, waaronder Fox-IT, het NFI, Digital Intelligence, TNO, KPN en als laatste Forescout Technologies. Ze heeft een sterke achtergrond in business development, strategie en management. Zo heeft ze een Executive MBA van Nyenrode Business University, een Bachelor of Commerce en certificeringen in Technical Computer Science (Cybersecurity) van de Haagsche Hogeschool, en een CIPP (European Privacy) certificering.

  www.nixu.com