Steven Klockaerts CIO Eurofiber

  Algemene informatie

  Naam: Steven Klockaerts
  Nieuwe functie: CIO Eurofiber
  Vorige functie: CIO Telfort Zakelijk


  Steven Klockaerts (50) start per 1 februari als CIO bij Eurofiber. Hij zal in deze nieuwe functie verantwoordelijk zijn voor de verdere digitalisering van het klantportfolio en de IT-infrastructuur voor alle bedrijfsonderdelen van Eurofiber in Nederland en België.

  Eerder werkte hij onder andere bij T-Mobile en Philips als respectievelijk Manager Netwerk Operations en Director Global Development Center. De afgelopen twee jaar was Steven CIO bij Telfort Zakelijk. Eurofiber beschikt naar eigen zeggen over het grootste glasvezelnetwerk van de Benelux, en bouwt in Groot-Amsterdam aan zijn vijfde datacenter. Digitale transformatie is volgens de leverancier in volle gang en ontwikkelingen als 5G, domotica en Internet of Things stellen steeds hogere eisen aan de digitale infrastructuur.

  “Met het aanstellen van Steven Klockaerts kunnen we verdere invulling geven aan onze ambities”, zegt Bart Oskam, COO van Eurofiber. “Steven heeft zijn sporen verdiend in zowel corporate als kleine bedrijven in Nederland en België. Hij neemt een berg aan ervaring mee, heeft een scherpe visie en bezit de kwaliteiten om op executie aan te sturen. Een uitstekende fit dus met Eurofiber. Ik ben ervan overtuigd dat hij de verdere digitalisering van ons bedrijf kan vormgeven.”

  https://www.eurofiber.nl/