Snom benoemt Stephan Fuchs tot channel director Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Stephan Fuchs
  Nieuwe functie: Channel director Snom
  Vorige functie: Business consultant Connectivity Factory (v/h Yorus)


   

  VoIP specialist Snom heeft Stephan Fuchs aangesteld als nieuwe Channel Director voor België, Nederland en Luxemburg. Fuchs, die werd geboren in Duitsland en opgroeide in Nederland, gaat zich bezighouden met de ontwikkeling van het kanaal in de regio.

  De rol van Channel Director is speciaal gecreërd om de lokale ondersteuning van de partners van Snom te optimaliseren. Fuchs wordt het eerste aanspreekpunt voor distributeurs, carriers, ITSP’s en partners in de Benelux.

  Fuchs heeft jarenlange ervaring in de telecomindustriue en heeft onder meer gewerkt voor Tomtelecom. Hij komt over van Yorus, dat recent werd omgedoopt tot Connectivity Factory, waar hij werkte als business consultant.

  “Ik vind het een uitdaging om in de rol van Channel Director Snom te helpen om nóg succesvoller te worden in de Benelux. De sleutel daarvoor is het onderhouden van nauw en persoonlijk contact met distributeurs en partners en de uitstekende reputatie van Snom als VoIP pionier hoog te houden,” zegt Stephan Fuchs.
  “Snom legt grote nadruk op lokale presentie en een diepgaand inzicht in de markt,” vult Gernot Sagl, CEO van Snom aan. “Stephan’s kennis en ervaring gaan zeker bijdragen om het merk Snom nog steviger te vestigen in de regio.”

  www.snom.com