Stephan Derksen nieuwe CEO van Unified

  Algemene informatie

  Naam: Stephan Derksen
  Nieuwe functie: CEO Unified
  Vorige functie: M&A directeur en MD distributietak Infotheek Group


  Stephan Derksen volgt Bart van Mierlo op als CEO van Unified en richt zich op ambitieuze groei van de organisatie.

  Van Mierlo zal zich na de overdracht voornamelijk richten op de technologische ontwikkeling en business development activiteiten van de organisatie.

  Derksen treedt aan op een belangrijk moment voor Unified. De IT-speler uit Utrecht is na de komst van investeerder H2 Equity Partners begin 2018 en een periode van voorbereiding klaar voor de volgende fase. “De rol van Unified als aanbieder van managed IT-services met eigen Tier 3 datacenters en de groeiambitie van de organisatie spreken mij enorm aan”, zegt Derksen. “Dat samen met mijn eigen wens om als ondernemer actief te zijn en de sterke marktontwikkelingen rondom digitale transformatie maakt dat ik vol overtuiging heb gekozen voor deze stap.”

  De nieuwe topman neemt ruime ervaring mee op het gebied van groei en acquisities. In zijn vorige rol was Derksen werkzaam bij Infotheek Group als M&A directeur en managing director van de internationale distributiedivisie. “Die ervaring komt hier zeker van pas. Wij zien goede mogelijkheden voor Unified om zowel organisch te groeien als door acquisities. Daarbij richten we ons op het uitbreiden van ons dienstenportfolio en het toetreden tot nieuwe markten”, aldus Derksen.

  Bart van Mierlo, oprichter en inmiddels 16 jaar actief als ondernemer, stapt in de rol van CTO. Hij is enthousiast over de ontwikkeling. “We zijn verheugd dat we na een zorgvuldige procedure Stephan Derksen kunnen benoemen als nieuwe CEO van Unified. Hij heeft in de afgelopen twintig jaar een brede expertise opgebouwd in de IT-markt en is een ervaren directeur met een sterke visie die ons, zeker met zijn M&A achtergrond, kan helpen bij de verdere ontwikkeling van de organisatie.”

  www.unified.nl

  Vorig artikelMarieke Kessels nieuwe CEO van Infoland
  Volgend artikelYmor stelt Yoran de la Mar aan als Service Delivery Manager
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.