Smit Business Developer M2MBlue

  Algemene informatie

  Naam: Timo Smit
  Nieuwe functie: Business Developer M2MBlue
  Vorige functie: Oprichter/aandeelhouder Teleena


  Connectivity-specialist M2MBlue meldt dat Timo Smit is aangesteld bij het bedrijf als Business Developer. Smit was oprichter en aandeelhouder van Teleena, een wereldwijde IoT- en MVNO-aanbieder met het hoofdkantoor in Nederland.

  Sinds de start in 2007 heeft Teleena haar klanten geholpen hun IoT- en mobiele ambities te realiseren met een state-of-the-art portfolio van producten en diensten.
  De nieuwe business developer heeft twintig jaar ervaring in de (high) tech industrie. De afgelopen jaren sloot hij vele klant en operator (roaming) contracten af.

  “Ik kijk ernaar uit om onderdeel te worden van dit snelgroeiende en innovatieve bedrijf en hen te helpen hun activiteiten te versnellen”, aldus Smit. “M2MBlue is een jong en dynamisch bedrijf en met mijn achtergrond ben ik trots om mijn steentje bij te kunnen dragen”.

  Christian Westers, CEO van M2MBlue Ventures: “M2MBLue gelooft sterk in het potentieel van IoT-gerelateerde zakelijke activiteiten en wij zijn trots dat we Timo kunnen verwelkomen in ons team. Met zijn achtergrond als ondernemer, zijn ervaring in commercieel leiderschap en strategische bedrijfsontwikkeling, zijn wij ervan overtuigd dat Timo de juiste persoon is voor verdere groei van het bedrijf”.

  www.m2mblue.com

  Vorig artikelDe Roode commercieel directeur Strict
  Volgend artikelVan Zantwijk Head of Sales Benelux Epson
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.