Siep CFO Sentia Group

  Algemene informatie

  Naam: Robert Siep
  Nieuwe functie: CFO Sentia Group
  Vorige functie: CFO Modern Dental Group


  Robert Siep is aangesteld als CFO van ICT-dienstverlener Sentia Group. Als directielid in de holding wordt hij Europees verantwoordelijk voor finance, legal en compliance. De Sentia Group bestaat uit 280 medewerkers in 3 landen (Nederland, België, Denemarken). De nieuwe CFO heeft onder andere veel ervaring met de integratie van overnames en zal hierbij de buy and build strategie van Sentia verder helpen vormgeven.

  Siep komt over van Modern Dental Group, heeft ruime ervaring in Europese fusies, overnames en de financiële integratie daarvan. Sentia heeft als doel om beheerst te groeien in Noord-West Europa en tegelijkertijd haar klantgerichte benadering in kritische IT-outsourcing te waarborgen. Siep ziet een uitdaging in de groeiende en ambitieuze organisatie die Sentia is en gaat samen met het finance team verder bouwen aan de organisatie. Daarnaast liggen er acquisities in het verschiet die uitdagend zijn om te begeleiden en efficiënt te integreren.

  www.sentia.nl

  Vorig artikelMisseyer CIO Unica
  Volgend artikelPhilip Lebbink verruilt deanone voor Informatique
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.