Jeff Scipio stapt over naar Guardian360

  Algemene informatie

  Naam: Jeff Scipio
  Nieuwe functie: Partner Director Guardian360
  Vorige functie: Sales Director Claranet Benelux


   

  Guardian360, leverancier van het centrale security platform, heeft Jeff Scipio aangesteld als Partner Director. In deze rol zal hij de partnerrelaties verder versterken, het partnerprogramma uitbouwen en de commerciële groei versnellen om zo het marktaandeel van Guardian360 te vergroten.

  Scipio heeft een sterke achtergrond in de channels en heeft onder meer gewerkt voor Claranet, Nextel, Huawei, VoiceCyber en Tel2Com BV.

  “De afgelopen 25 jaar heb ik voor verschillende organisaties partnerprogramma’s opgezet. Ik ben enthousiast over het partnerprogramma van Guardian360 omdat het zo’n duidelijke internationale focus heeft en security een geweldig mooie groeimarkt is. De ambitie van Guardian360 om het beste security platform ter wereld te ontwikkelen spreekt mij daarbij enorm aan,” aldus Scipio.

  Jan Martijn Broekhof, Managing Director bij Guardian360: “Guardian360 heeft zich gecommitteerd aan haar partners, met Jeff halen we een ervaren channel specialist in huis die ons zal helpen met de verdere groei van ons bedrijf via de channels binnen de Benelux en daarbuiten. De aanstelling van Jeff ligt in lijn met de groeistrategie van ons bedrijf, daarnaast laten we opnieuw zien dat we ons committeren aan onze partners en hen willen ondersteunen succesvol te zijn.”

  www.guardian360.nl

  Vorig artikelRené Louter CEO Be Informed
  Volgend artikelRonald Hoeijenbos Managing Director Avaya Nederland
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.