Schouten nieuwe Country Salesmanager en team leader D-Link Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Gerald Schouten
  Nieuwe functie: Country Salesmanager en team leader D-Link Benelux
  Vorige functie: Commercieel directeur ElectroStyling


  Om het Benelux team en haar klanten de best mogelijke ondersteuning te bieden, heeft D-Link de krachten in de Benelux en DACH landen gebundeld. Gunter Thiel, Country Manager van DACH zal ook als Country Manager in de Benelux aantreden. Gerald Schouten is aangesteld als de nieuwe Country Sales Manager en team leader van D-Link Benelux.

  Schouten is ook geen onbekende in de markt. Hij heeft diverse sales functies vervuld bij AVM, 2L International en ElectroStyling en heeft flink wat ervaring opgedaan in de B2B markt. Schouten over zijn nieuwe baan: “D-Link is een mooi merk met een rijke historie. De ICT markt is flink in beweging, Smart Home, IOT en AI zijn sleutelwoorden geworden. D-Link zal zich hierin sterk positioneren met de juiste prijs-kwaliteit verhouding en uitstekende producten voor B2B, B2C en Telecom & ISP. Het bedrijf wil vooral de B2B-tak laten groeien. Een aantal opmerkelijke innovaties zullen die groei mogelijk maken. D-Link zal daarnaast de Benelux markt actief benaderen en zichtbaar zijn in alle kanalen. D-Link heeft een aantal handige tools ontwikkeld die resellers helpen om tijd te besparen en goed advies aan hun klanten te kunnen leveren. Mede dankzij strategic partnerships met Google, Amazon, Apple Homekit en Qivicom gaan we flink wat interessante producten lanceren in de toekomst!”

  www.dlink.com/nl

  Vorig artikelKoetsier-Beerten director Global Accounts Cisco
  Volgend artikelPieters accountmanager Interxion Science Park
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.