Bas Scheepens wordt Director Datech Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Bas Scheepens
  Nieuwe functie: Director Datech Benelux
  Vorige functie: Sales Director General Sales Tech Data Nederland


  Tech Data heeft Bas Scheepens, nu nog baas van het General Sales team van Tech Data Nederland, met ingang van 1 juni a.s. beoemd tot Director van de Datech Solutions divisie in de Benelux. Dit bedrijfsonderdeel houdt zich bezig met de value add distributie van Autodesk software.

  In aanvulling op de CAD-software AutoCAD en AutoCAD LT, is Datech Solutions ook de exclusieve distributeur van gespecialiseerde Autodesk oplossingen voor Architectuur, Engineering, Bouw, Manufacturing en Media & Entertainment.
  “Na tien jaar in de Nederlandse markt voor distributie van enterprise- en datacenteroplossingen binnen Tech Data heb ik niet heel lang na hoeven te denken toen ik gevraagd werd om de overstap naar Datech Benelux te maken,” zegt Scheepens. “Daar kan ik mijn kennis en ervaring op sales- en marketinggebied nu ook internationaal inzetten en uitbreiden met nieuwe ervaringen die bij algemeen management horen.”
  Scheepens blijft in Nederland wonen, maar gaat zijn werkweek opsplitsen. “Het kantoor van Datech Benelux bevindt zich in Antwerpen, waar ik straks van maandag tot woensdag ga werken. De rest van de week ben ik of onderweg, of werk vanuit de Tech Data vestiging in Bodegraven. Mijn nieuwe baan geeft een heel ander perspectief waarin ik te maken krijg met een heel andere klantenset in de CAD/CAM wereld dan waar ik tot nu toe mee te maken had. Een geweldige uitdaging waar ik nu al enorm veel zin in heb!”

  www.techdata.nl

  Vorig artikelVan de Ven CCO bij XRC ICT Group
  Volgend artikelRené Louter CEO Be Informed
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.