Sander van der Velden IT-directeur PCI Nederland

  Algemene informatie

  Naam: Sander van der Velden
  Nieuwe functie: IT directeur PCI Nederland
  Vorige functie: Manager of Sales Telindus


  Sander van der Velden (45 jaar) is onlangs aangesteld als IT-directeur bij PCI Nederland. Na de recente overname van ICT Spirit legt PCI Nederland nog nadrukkelijker de focus op IT. Met een achtergrond in de print- en IT-branche stelt Van der Velden als doel deze twee werelden nog meer te verenigen bij PCI Nederland.

  PCI, marktleider op het gebied van informatie- en communicatieoplossingen investeert in kennis en is met een buy and build-strategie inmiddels uitgegroeid tot totaalleverancier voor de ideale werkomgeving. De overnames van Printec, Hecla en ICT Spirit van dit jaar onderstrepen dat. “De kennis en de mensen van deze organisaties hebben we écht nodig om ondernemers nog beter te kunnen helpen met de beste werkplek”, aldus Van der Velden. “Zij zijn essentieel voor de uitbreiding van de service en diensten van PCI.”

  Synergie

  PCI dankt haar eerste successen aan printoplossingen en is uitgegroeid tot aanbieder van informatie- en communicatieoplossingen. “IT en print hebben raakvlakken in iedere werkomgeving. De synergie tussen beide oplossingen is precies waar PCI in uitblinkt”, aldus een trotse Van der Velden.

  Met ervaring in functies als general sales manager van de onafhankelijke IT-specialist Telindus Nederland en commercieel directeur bij Konica Minolta, leverancier van slimme printsystemen, is Van der Velden dé man die PCI verder moet laten groeien.

  www.pcinederland.nl