Robert Stoot aan de slag bij security-dienstverlener Nixu

  Algemene informatie

  Naam: Robert Stoot
  Nieuwe functie: Senior Sales Specialist Nixu
  Vorige functie: Account Manager Security Services KPN


  De Europese cybersecurity dienstverlener Nixu verwelkomt met ingang van deze week Robert Stoot als Senior Sales Specialist.

  Hij gaat het Benelux Sales team in Amsterdam versterken, dat sinds 2016 het uitbouwen van de aanwezigheid van Nixu in deze lokale, geavanceerde cybersecuritymarkt ondersteunt.

  Robert brengt meer dan 20 jaar commerciële ervaring en een gevestigd netwerk naar Nixu. Voor zijn aantreden bij Nixu was hij onderandere werkzaam bij CDG, Symantec, Infra Benelux, iXsmartmobile en als laatste bij KPN, als Account Manager Security Services.

  Matthijs van der Wel, Market Leader Benelux: “Zeer verheugd Robert bij Nixu te mogen verwelkomen. Zijn kennis en ervaring zijn nodig om goed in te kunnen spelen op de groeiende marktbehoefte naar het veiliger maken van bedrijfscontinuïteitprocessen. De timing van zijn komst is gunstig, nu we ook Managed Security Services onder de Nixu Cyber Defense Center-paraplu gaan uitbouwen.”

  Robert Stoot: “Erg leuk om deel uit te gaan maken van het groeiende team bij Nixu. Er is sprake van ruim voldoende marktpotentieel en Nixu heeft daar een goed en passend aanbod voor in de Benelux. Ik zie er naar uit te gaan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het bedrijf.”

  Stoot een Sales & Account leadership MBA van de Erasmus Universiteit Rotterdam.

  www.nixu.com