Rob Van Lubek Senior Vice President EMEA Mendix

  Algemene informatie

  Naam: Rob van Lubek
  Nieuwe functie: Senior Vice President EMEA Mendix
  Vorige functie: Area Vice President Northwest Europe Commvault


  Mendix, onderdeel van Siemens en vooraanstaand speler in low-code en no-code applicatie-ontwikkeling, heeft Rob van Lubek aangesteld als senior vice president EMEA. Hij rapporteert aan Eric Erston, de Chief Revenue Officer van Mendix.

  In deze nieuw gecreëerde rol wordt Van Lubek verantwoordelijk voor de go-to-market functies binnen EMEA, de regionale marketing en voor het initiëren van strategieën om de sterke groei in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en de DACH-regio voort te zetten.

  Van Lubek brengt 20 jaar ervaring in de IT-branche met zich mee en is gespecialiseerd in informatie en data. Hij voerde eerder al succesvol groeistrategieën uit in EMEA waaronder in het Verenigd Koninkrijk en Ierland, Noord- en Oost-Europa, Zwitserland en Oostenrijk. Voordat Van Lubek in dienst trad bij Mendix was hij Area Vice President Northwest Europe bij Commvault. Ook heeft hij vele jaren sales-teams geleid bij EMC.

  Van Lubek over zijn nieuwe werkgever: “Mendix revolutioneert software-ontwikkeling en voegt nieuwe mogelijkheden toe voor creatie, beheer en schaalbaarheid. Onze leidende technologie gecombineerd met het wereldwijde bereik en de stabiliteit die de acquisitie door Siemens met zich heeft meegebracht, maakt ons een ideale partner voor iedere organisatie. Ik vind het geweldig om te zien hoe onze klanten Mendix gebruiken om de apps te creëren die ze nodig hebben. Ik zie ernaar uit om de expansie in Europa te leiden en aan een sterke organisatie te bouwen voor alle medewerkers. Dit is het moment om hiermee aan de slag te gaan!”

  www.mendix.com