Rick Vos Commercial Account Executive Kofax

  Algemene informatie

  Naam: Rick Vos
  Nieuwe functie: Commercial Account Executive Kofax
  Vorige functie: Territory Account Manager Red Hat


  Leverancier van proces automatiserende software Kofax heeft Rick Vos per 1 september aangesteld als Commercial Account Executive. Tot zijn aanstelling was Vos Territory Account Manager bij Red Hat. In zijn nieuwe rol wordt Vos verantwoordelijk voor de onboarding van nieuwe klanten.

  Kofax wordt vanuit haar positie als marktleider regelmatig benaderd met vragen over Robotic Process Automation. Om de groeiende vraag vanuit zowel de klanten als prospects aan te kunnen, is het Kofax gelukt om Vos aan te stellen. Robotics in het bedrijfsleven veroorzaakt veel roering: Grote besparingen in tijd en geld maar ook medewerkers die hun baan bedreigd zien worden. Vanwege de 20 jaar ervaring wordt Kofax gezien als adviseur en is tevens marktleider in automation van financiele processen. Dit door middel van hun Capture platform icm Robotic Process Automation solution Kapow.

  Per 1 september gaat Vos zich richten op het helpen van klanten bij de adoptie van automation in hun bedrijfsprocessen. Vos gaat nauw samenwerken met de businesspartners in zowel Nederland als België om de groeiende vraag vanuit de markt te beantwoorden.