René Schenk nieuwe General Manager bij PrioCom

  Algemene informatie

  Naam: René Schenk
  Nieuwe functie: General Manager PrioCom
  Vorige functie: Manager BPO KPN


  René Schenk is met ingang van 15 november 2019 General Manager bij PrioCom. Hiervoor was hij onder andere eindverantwoordelijk voor de Business Partner Organisatie bij KPN. Hij neemt deze functie over van Angelo Bul, die per 1 januari toetreedt  tot de directie van Mission Critical Solutions en verantwoordelijk wordt voor de commerciële portefeuille.

  De versterking van het management van PrioCom is gericht op de verdere uitbouw van de unieke positie van PrioCom in de sterk groeiende markt voor kritische communicatie op mobiele netwerken.

  PrioCom heeft als missie om kritische communicatie en applicatie diensten te garanderen over commerciële mobiele netwerken voor klanten die absolute betrouwbaarheid vragen om hun bedrijfsvoering te waarborgen. PrioCom is de enige mobiele virtuele netwerkoperator (MVNO) speciaal voor missiekritische communicatie. Dit bieden wij via het 4G mobiele netwerk van T-Mobile.

  www.mission-critical-solutions.com

  Vorig artikelBob Bomer nieuwe CFO van Amac
  Volgend artikelColt Technology Services benoemt Gary Carr tot CFO
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.