Ravestein Channel Sales Director Benelux Paessler AG

  Algemene informatie

  Naam: Wilco Ravestein
  Nieuwe functie: Channel Sales Director Benelux Paessler
  Vorige functie: Key Account Manager Tein Software


  Paessler AG, een Duitse leverancier van PRTG Unified Monitoring software, heeft Wilco Ravestein benoemd tot Channel Sales Director voor de Benelux.

  De benoeming volgt op een succesvol 2016, waarin het bedrijf in Nederland en België een omzetgroei realiseerde van 31 procent. De komende jaren verwacht het bedrijf nog meer groei vanwege de snelle opkomst van het Internet of Things. Hierdoor vragen steeds meer apparaten en objecten om gedegen monitoring. Afgelopen jaar trok Paessler 16 nieuwe partners aan in de Benelux, waarmee het totale aantal nu op 112 staat.

  Ravestein gaat zich als Nederlands aanspreekpunt richten op de versterking van de bestaande partnerrelaties en de uitbreiding van Paesslers lokale partnernetwerk. Ravestein brengt 25 jaar ervaring binnen de ICT-industrie met zich mee. Voor zijn overstap naar Paessler bekleedde hij verschillende channel- en salesfuncties bij onder meer Tein Technology, Nortel en Siemens.

  Vorig artikelCaldwell Lid Raad van Bestuur Talend
  Volgend artikelLionel Reina Managing Director Damovo Benelux
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.