Ralph de Vries Business Partner Manager Futura

  Algemene informatie

  Naam: Ralph de Vries
  Nieuwe functie: Business Partner Manager Futura


  Hij zal voornamelijk actief zijn bij partners in het oosten en zuiden van Nederland. Ralph de Vries is geboren op Peruaanse grond, getogen in Spanje en Amsterdam en inmiddels is hij trotse inwoner van Ede.

  Zijn Zuid Europese levensstijl neemt volgens hem wellicht iets vaker de overhand, want hij is een echte Bourgondiër. Eten, drinken en gezelligheid stelt hij het liefst iedere dag centraal en een siësta zou ook prima in zijn dagprogramma passen. Hij is getrouwd en een trotse ouder van een zoon en dochter. In zijn vrije tijd kun je hem vaak terugvinden op het voetbalveld.

  Ralph is al 11 jaar actief in de sales en heeft in het verleden ervaring opgedaan bij een telecombedrijf. Daarom weet hij als geen ander hoe het er bij een reseller en eindgebruiker aan toe gaat. In zijn vorige job heeft hij een uitstap gemaakt naar de Chemiebranche. Maar omdat de ICT-branche zijn interesse heeft, was het een logische keuze om bij Futura te komen.

  Ralph is overtuigd dat goede oplossingen de prestaties, efficiëntie en resultaten van uw bedrijf voortstuwen. Hij houdt zichzelf scherp door elke dag opnieuw de essentie voor de juiste oplossing te doorgronden. Daarnaast is loyaliteit erg belangrijk voor hem. Het is inmiddels tweerichtingsverkeer, waarbij een goede samenwerking het streven moet zijn.

  Mocht u vragen voor hem hebben dan kunt u met Ralph in contact komen via Linkedin of door hem te bellen op 06 13 827 879.