PQR benoemt Erik Wiechers tot nieuwe Chief Executive Officer

  Algemene informatie

  Naam: Erik Wiechers
  Nieuwe functie: CEO PQR
  Vorige functie: CEO DTG


  De Raad van Commissarissen van ICT-dienstverlener PQR heeft Erik Wiechers (54) aangesteld als nieuwe Chief Executive Officer (CEO) van het bedrijf. Hij is vanaf 1 april 2019 actief in zijn nieuwe rol. Hij is daarin verantwoordelijk voor de strategie van de organisatie en het welzijn van zowel de klanten als alle collega’s die werkzaam zijn vanuit kantoren in De Meern en Amsterdam. Wiechers neemt de rol van CEO over van Ronald Schaap.

  Voordat Wiechers de rol van CEO van PQR accepteerde, vervulde hij diverse C-level rollen bij een aantal organisaties. Zo was hij van de afgelopen twee jaar CEO van DTG, een bedrijf dat mkb-bedrijven helpt succesvol te zijn in hun digitale strategie. Daarvoor was hij onder meer Senior Vice President en boardmember bij Ziggo, Country Director Netherlands Enterprise (a.i.) van Alcatel, General Manager Benelux BT Global Services en bekleedde hij managementfuncties bij GE, CSC en EDS. Erik heeft diverse studies afgerond aan IMD, International Coaching Federation en aan Nyenrode Universiteit hij is gecertificeerd commissaris en executive coach.

  www.pqr.nl

  Vorig artikelJoris Leupen Managing Director bij Telindus Nederland
  Volgend artikelBitdefender stelt John Stynes aan als CFO
  Maakte als afgestudeerd jurist (Internationaal Recht) in 1984 de overstap naar de IT-branche en leerde gedurende 16 jaar als marketing- en marcom manager de channel grondig kennen. Sinds 2004 werkzaam als freelance communicatieadviseur en contentproducent. Vanaf 2009 als (web-)redactiechef en senior editor medeverantwoordelijk voor vorm en inhoud van ChannelConnect, hét kennisplatform voor businesspartners in de ICT-branche.