Arie den Heijer gestart als Account Director bij Pocos

  Algemene informatie

  Naam: Arie den Heijer
  Nieuwe functie: Account Director Pocos
  Vorige functie: Account Director RoutIT


  Pocos, een innovatieve aanbieder van connectiviteit, telefonie, mobiel & cloud uit Eindhoven, heeft Arie den Heijer aangesteld als Account Director. Den Heijer is een ervaren kracht die zich gaat richten op de uitbreiding van het klantenportfolio. Den Heijer (60) werkte hiervoor in vergelijkbare functies voor onder meer BBned, Cisco Nederland en RoutIT.

  Onafhankelijk

  Het Nederlandse connectivity-landschap verandert in hoog tempo. Steeds meer onafhankelijke spelers worden overgenomen door grote, beursgenoteerde spelers. Een logische ontwikkeling door marktwerking, maar niet alle resellers zijn daar even blij mee. Zij merken steeds vaker dat de focus hierdoor verschuift naar het creëren van aandeelhouderswaarde. Den Heijer: “Als 100 procent onafhankelijke speler neemt Pocos volledig haar eigen beslissingen –  ook over investeringen – en richt het alle aandacht op partners en innovatie. Daarmee heeft Pocos een vrij unieke positie in de connectivity-markt.”

  Partners ontzorgen

  Stephan Homan, Directeur Sales & Marketing, is verheugd over de komst van Den Heijer. “Ik ken Arie al wat langer en ik weet zeker dat zijn netwerk, ervaring en statuur in de markt van toegevoegde waarde zijn voor Pocos. Hij zal zich gaan richten op het klantenportfolio van Pocos, op het uitbreiden ervan en op het realiseren van meer diepgang. Als onafhankelijke speler leveren wij via ons partnerwerk hoogwaardige verbindingen van meerdere aanbieders. Daarmee kunnen onze partners optimaal inspelen op de wensen van eindgebruikers om altijd en overal te kunnen werken. Wij willen onze huidige en potentiële partners hierbij zoveel mogelijk ontzorgen.”

  www.pocos.nl