Pieters accountmanager Interxion Science Park

  Algemene informatie

  Naam: Jan-Willem Pieters
  Nieuwe functie: Accountmanager Interxion Science Park
  Vorige functie: Corporate Accountmanager Tele2


  Interxion, Europees leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale datacenterdiensten, breidt het accountmanagementteam uit met Jan-Willem Pieters (33). Pieters gaat zich in zijn nieuwe rol richten op het Interxion Science Park datacenter dat gevuld is met ruim honderd carriers en internetserviceproviders (isp’s).

  Pieters is afkomstig van Tele2 Nederland waar hij verantwoordelijk was voor de grote enterprise-klanten. Hij heeft een groot relatienetwerk opgebouwd in de telecomsector en gaat deze kennis en ervaring nu inzetten voor Interxion Science Park. “Jan-Willem heeft zijn sporen verdiend in de telecommarkt. Hij spreekt de taal en begrijpt welke behoeftes grote bedrijven hebben. Hij is daarom bij uitstek de man om de unieke connectiviteitspropositie van Interxion Science Park verder te onderhouden en verspreiden,” aldus Dirk van de Geer, directeur Interxion Science Park.

  “Ik ben verheugd om onderdeel te zijn van Interxion Science Park. Door die unieke historie is het Science Park nu één van de best verbonden en drukste datacenterlocaties in Nederland. Het is een bijzondere plek in de geschiedenis van het internet en een van de eerste grote connectiviteitshotspots. Aan mij de schone taak om de rol van Interxion als connectiviteits enabler voor het voetlicht te brengen bij klanten en prospects”, zegt Pieters.

  www.interxion.com