Pieter Verbrugghe nieuwe Sales en Marketing Directeur Dean One

  Algemene informatie

  Naam: Pieter Verbrugghe
  Nieuwe functie: Sales en Marketing Directeur Dean One
  Vorige functie: Director of Sales Tele2


  Pieter Verbrugghe is met ingang van maandag 10 februari 2020 benoemd tot Sales en Marketing Directeur van Dean One, de telecom- en internet provider voor de zakelijke markt.

  Verbrugghe heeft ruim 25 jaar ervaring in de telecomindustrie. Na zijn carrière te zijn gestart bij Proximus in België, vervulde hij sinds 1999 verschillende senior sales managementposities in Nederland voor onder andere T-Mobile, Liberty Global en Tele2. Hier wist hij, samen met business partners en commerciële teams, steeds een sterke omzetgroei te realiseren. Verbrugghe heeft een passie voor het opbouwen van impactvolle samenwerkingen.

  Bij Dean One ligt er voor hem een vergelijkbare mooie uitdaging, met sterke groeiambities voor de komende jaren. “Dean One is een prachtig bedrijf dat laat zien hoe een volledige focus op het partnerkanaal en eenvoud in product en proces voor succes in deze competitieve markt kan zorgen. Ik zie het als een geweldige kans om samen met de partners onze positie in de markt de komende tijd verder te gaan versterken”, aldus Verbrugghe.

  Willem van Ingen, CEO bij Dean One: “Met de komst van Pieter in de directie van Dean One zetten we de volgende stap in het realiseren van onze ambities. We zijn ervan overtuigd dat zijn visie en ervaring met het partnerkanaal zullen bijdragen aan zowel het commerciële succes van Dean One als dat van onze business partners. Ik kijk uit naar onze samenwerking.”

  www.deanone.nl