Liferay benoemt Pieter van der Werf tot General Manager Benelux

  Algemene informatie

  Naam: Pieter van der Werf
  Nieuwe functie: General Manager Benelux Liferay
  Vorige functie: Account Director Oracle


  Softwareleverancier Liferay heeft Pieter van der Werf benoemd tot General Manager Benelux. In deze rol zal hij zich richten op het realiseren van een verdere groei van Liferay in de Benelux.

  Liferay zet de komende jaren in op een forse groei van de wereldwijde organisatie. De benoeming van Van der Werf past in deze groeistrategie en de focus van Liferay op de Benelux. Hij zal zich gaan focussen op de verdere opbouw en uitbreiding van het team van Liferay in de Benelux, business development en het doorontwikkelen van de samenwerking met de partners.

  Op het gebied van business development zijn er vooral kansen in het uitbreiden naar nieuwe sectoren. Liferay is op dit moment al aanwezig in de overheidssector, bancaire sector en gezondheidszorg met oplossingen voor Digital Experience en Commerce. Van der Werf zet in op uitbreiding van de activiteiten van Liferay naar manufacturing. Daarnaast is er sprake van een duidelijke meerwaarde in de samenwerking met partners en legt voor de komende jaren dan ook de focus op een constructieve samenwerking met commited nationale en internationale partners.

  Voordat Van der Werf bij Liferay startte was hij actief als account director bij Oracle waar hij zich richtte op business en sector development en het dichten van de businesskloof tussen OT en IT. Eerder was hij onder andere actief als Partner Program Manager bij Huawei.

  www.liferay.com